Kosova para Serbisë në renditjen e EHF-së – ky është reagimi në Serbi

Kosova para Serbisë në renditjen e EHF-së – ky është reagimi në Serbi

EHF ka njoftuar për renditjen e vendeve evropiane, klubet e të cilëve do të garojnë në Ligën e Kampionëve të hendbollit 2020/21.

Mediat serbe nuk mund ta pranojnë faktin se Kosova është para Serbisë dhe si gjithmonë kanë reaguar ashpër. Lajmi i plotë në Insporti.com