fbpx

Kot fare, apo gjeniale: Gjyqtari për herë të parë ndëshkon dikë me karton të gjelbër

Kot fare, apo gjeniale: Gjyqtari për herë të parë ndëshkon dikë me karton të gjelbër

Në kampionatin e njohur si CONIFA marrin pjesë ekipet e vendeve që nuk janë anëtare të FIFA-s dhe ky botëror është i njohur për adhuruesit e sportit në Kosovë meqë deri vonë spekulohej se edhe Kosova mund të marrë pjesë, raporton Insporti.

Në garën ku garojnë vendet si Tuvalu, Qiproja e Veriut, Abkhaiza, Padania, Matebelelandi dhe vende tjera që pretendojnë pavarësi ose autonomi nga republikat pjesë e të cilave janë juridikisht, ka ndodhë diçka për herë të parë në futboll – një lojtar është ndëshkuar me karton të gjelbër.

Lexoni shpjegimin dhe rregullin e kartonit të gjelbër.