Kuka: Shumë lehtë edhe një tjetër garuese mund ta shohim në Lojërat Olimpike [Video]

Kuka: Shumë lehtë edhe një tjetër garuese mund ta shohim në Lojërat Olimpike [Video]

Trajneri i xhudos, Driton Kuka ishte i ftuari i radhës në një intervistë dhënë për Insportin.

Kuka foli në përgjithësi për vitin 2019, për garuesit e tij si dhe për vitin e ardhshëm dhe planet e 2020, raporton Insporti.com.

Trajneri pejan tha që shumë lehtë mund ta shohim edhe garuesen Laura Fazliun në Lojërat Olimpike.

Xhudisja juniore mund ta përmbush kuotën evropiane, ndoshta edhe atë olimpike ku mund ti shohim gjashtë garues në olimpiadë./Insporti.com

Deklarata e tij në videon më poshtë: