Kundërshtarët e mundshëm të Kosovës në parakualifikimet për Kupën e Botës

Kundërshtarët e mundshëm të Kosovës në parakualifikimet për Kupën e Botës

Shorti për Raundin e Parë të parakualifikimeve për FIBA Kupën e Botës 2023 do të mbahet në Shtëpinë e Basketbollit (selinë qendrore të FIBA Botës) në Mies të Zvicrës më 29 Tetor 2019 me fillim nga ora 13:00.

Tetë Përfaqësuese janë regjistruar për të marr pjesë në parakualifikimet për FIBA Kupën e Botës 2023 e ato janë:

Kosova, Shqipëria, Bjellorusia, Qipro, Islanda, Luksemburgu, Portugalia dhe Sllovakia. Më shumë në Insport.