Kur arti ndeshet me futbollin, rikrijohet renesansa (FOTO)

Kur arti ndeshet me futbollin, rikrijohet renesansa (FOTO)

Një artist në Argjentinë ka rikrijuar veprën e famshme të Michelangelos “krijimi i Adamit” në një mural gjigant në tavanin e një salle të futbollit në Buenes Aires. Në këtë vepër artisti argjentinas ka ndërruar karakteret kryesore të verprës, me legjendat e futbollit të kombit të tij.

Lexoni shkrimin e plotë dhe shikoni fotografitë magjepëse nga kjo sallë, duke klikuar – KËTU

Kur arti ndeshet me futbollin, rikrijohet renesansa