Kur do të luhet Maqedoni e Veriut – Kosovë? Ky është lajmi i fundit

Kur do të luhet Maqedoni e Veriut – Kosovë? Ky është lajmi i fundit

Ndeshjet play-off për të përcaktuar ekipet e fundit për Kampionatin Evropian mund të zhvillohen në tetor dhe nëntor, sipas të parit të Federatës së Futbollit të Irlandës (FAI) Gary Owens.

Pandemia e koronavirusit çoi në shtyrjen e Euro 2020 për 12 muaj, me ndeshjet play-off që ishin planifikuar për muajin mars që gjithashtu u anuluan, përfshirë takimin mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.

Lexoni më shumë në Insporti