Kurseni energjinë elektrike

Kurseni energjinë elektrike

Belux ofronë tash e sa vite poçat elektrik më të mirë dhe më ekonomik në vend. Kompania Belux që ka specialitet prodhimin e poçeve elektrik, ofron një numër të madh të llojeve të poçave, me fuqi  të ndryshëm dhe me dukje të ndryshme. Belux përveç  cilësis theks të veçant i kushton edhe dizajnit të poçave, duke ofruar dizajne klasike dhe moderne.

Produktet janë të dizajnuara për të kursyer energji, për të përmirësuar cilësinë e dritës dhe për qëndrueshmëri.

Me poçat Bleux LED ju mund të kurseni 90% energji, me poçat spiral, energy solution kurseni energji 80%, dhe me poçat halogen kurseni energji 30%.

Perveç suksesit të madh me poça elektrik Belux po shenon sukse edhe me prodhimin e Baterive.

Belux tashme per tregun tone ofron të gjitha llojet e baterive me fuqi 1.5V dhe me 350 minuta garancion.

Belux nuk do të ndalet me kaq, shumë shpejtë do të startoj dhe me prodhimin e gotave të letres, që do të jenë prodhim vendor. Produkti do të vije me emrin Belux Paper.