Kush po prinë në Florida?

Kush po prinë në Florida?

Shteti i Floridas ka 29 senatorë dhe është shumë i rëndësishëm në përcaktimin e fituesit të zgjedhjeve amerikane.

Donald Trump është duke udhëhequr momentalisht më pak më shumë se 400 mijë vota, njofton Insajderi.

Me vota popullore ne Florida, Trump ka grumbulluar 5.646.949, ndërsa Joe Biden 5.269.926 vota.

Saktësisht në Florida, Trump ka 51% ndërsa kandidati demokrat 47.8%. /Insajderi.com