Ky është gjyqtari i ndeshjes Bayern Munchen – Real Madrid

Ky është gjyqtari i ndeshjes Bayern Munchen – Real Madrid

Kur jemi dy ditë para ndeshjes së parë gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve në mes Bayern Munchen dhe Real Madrid, është caktuar edhe gjyqtari kryesor që do të ndaj drejtësinë në këtë ballafaqim….

Lexoni këtu cili është gjyqtari i këtij takimi dhe si qëndrojnë të dy skuadrat me statistika, kur në ndeshjet e tyre ka referuar ky gjyqtarë