Ky është interpretimi zyrtar i Ministrisë për ligjshmërinë e postit të Agim Ademi

Ky është interpretimi zyrtar i Ministrisë për ligjshmërinë e postit të Agim Ademi

Përçarjet, akuzat e kundër akuzat në Federatën e Futbollit të Kosovës dje kanë kulmuar me shkarkimin e zëvendëssekretarit Arianit Ahmeti dhe pezullimin e Bajram Zeqirit.

Derisa Ahmeti deklaron se kryetari i FFK-së është zgjedhur kundërligjshëm në krye të këtij institucioni, pala tjetër është e bindur se nuk ka asnjë shkelje. Më shumë në Insport.