Ky është vendimi për ndeshjen Drita – Flamurtari pas ankesës së Trepçës ’89

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja, me rastin e regjistrimit të ndeshjes së javës së 32-të të Ipko Superligës ndërmjet KF “Drita” – KF “Flamurtari” konstatoi se KF “Trepça ‘89” ka ushtruar ankesë në parregullsinë e ndeshjes, në bazë të nenit 59, paragrafi 2 të Rregullores së Garave, si palë e tretë e interesuar për rezultatin e kësaj ndeshje, andaj konform nenit 60, paragrafi 6 i Propozicioneve të Garave, më shumë në Insporti.com.