Ky fotograf rrezikon jetën e tij për të shkrepur këto foto të mahnitshme të botës së egër

Ky fotograf rrezikon jetën e tij për të shkrepur këto foto të mahnitshme të botës së egër

Andrey Gudkov është një fotograf rus i jetës së egër që bën ekspedita të shpeshta në rajonet më të largëta dhe të rrezikshme indoneziane dhe afrikane si Borneo, Zambia dhe Rinca Island.

E gjitha kjo për të fotografuar kafshë të egra që jetojnë në habitatin e tyre natyror – një pamje që, për shkak të jetës moderne, është bërë ekzotike për sytë tanë.

Përmes fotografisë së tij, Gudkov përpiqet të përcjellë bukurinë dhe rëndësinë e këtyre kafshëve pasi që shumë prej tyre rrezikohen të zhduken, njofton Insajderi.

Dd

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

This Russian Photographer Travels To Dangerous Places To Show The Beauty Of Wildlife

Burimi: Bored Panda