Ky ishte reagimi i mysafirëve në studio kur u dëgjua tërmeti në Turqi

Ky ishte reagimi i mysafirëve në studio kur u dëgjua tërmeti në Turqi

Momenti i tërmetit të fuqishëm që të premten në mbrëmje goditi Turqinë, u ndje edhe gjatë transmetimin direkt të TRT 2.

Nga ajo që shihet në videon e publikuar nga mediat turke, të ftuarit dhe moderatori ndaluan bisedën e tyre për një moment, por asnjëri nuk lëvizi nga vendi.

Ndërsa, disa nga të pranishmit u ngritën në këmbë për të ikur, moderatori i emisionit dhe të ftuarit u bënë thirrje që të qetësohen.