La Vanguardia: Barcelona rrezikon falimentimin nga COVID-19

La Vanguardia: Barcelona rrezikon falimentimin nga COVID-19

Barcelona rrezikon falimentimin total për shkak të pandemisë globale COVID-19, njofton Insajderi.

Ky lajm raportohet nga “La Vanguardia”, e cila analizon situatën serioze të klubit ‘katalanas’, e cila pa ulur kostot, rrezikon një situatë të paaftësisë paguese: borxhet e 30 qershorit 2020 arrijnë në 900 milionë euro, nga të cilat 480 milionë euro për t’u shlyer në afat të gjatë dhe 420 milionë eurot e të tjera brenda 12 muajve.

Plani është t’i shlyejë ato sa më shpejt të jetë e mundur por, thekson gazeta, kthimi i 791 milion në sezonin 2020/21 duhen menjëherë. /Insajderi.com