Lagjja e miliarderëve, dy më të pasurit në planet jetojnë 1 km larg njëri-tjetrit

Lagjja e miliarderëve, dy më të pasurit në planet jetojnë 1 km larg njëri-tjetrit

Xhef Bezos, pronari i Amazo.com ia kaloi Bill Gejtsit për pasuri. Ata janë tashmë dy njerëzit më të pasur në planet, dhe të dy bashkë jetojnë në të njëjtën qytezë prej 3000 banorësh, më pak se 1 km larg njëri-tjetrit.

Qyteza ku kanë zgjedhur të jetojnë quhet Medina, shumë pranë Siatëllit, dhe ata nuk janë të vetmit miliarderë që jetojnë aty.

Po si duket qyteza ku kanë zgjedhur të jetojnë dy njerëzit më të pasur në botë?

Qyteza fillon me një rekord botëror që në hyrje. Rruga lidhëse është një urë lundruese, që është më e gjata në botë e llojit të vet. Këto ura kanë bazamente lundruese që lidhen me njëra tjetrën.