Lajm i rëndë për sportisten kosovare nga “Lozana 2020”

Lajm i rëndë për sportisten kosovare nga “Lozana 2020”

Fati nuk e ka përcjell Era Shalën në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj “Lozana 2020”.

Përkundër vullnetit të madh të dëshirës për të garuar në një ngjarje të tillë, skitarja jonë me të ardhme të ndrirur, sot theu këmbën gjatë përgatitjeve, një ditë para garës debutuese në sllallom të madh, njofton KOK, transmeton Insporti.com.

Lajmi i plotë dhe i detajuar vetëm në Insporti.com