Lala me përgjigje interesante rreth të ardhmes së Rashicës

Lala me përgjigje interesante rreth të ardhmes së Rashicës

Altin Lala është një legjendë te Hannover në Gjermani dhe në të shkuarën tentoi të transferonte aty Milot Rashicën. më tepër në Insporti.com.