Largoni monotoninë me Tap n’Shije: Quiz me shije të paparë!

Largoni monotoninë me Tap n’Shije: Quiz me shije të paparë!

Sonte nga ora 19:00, në faqen GjirafaVideo luhet Tap n’Shije, quizi i dashur e me shumë shije, me moderim nga Adriana Matoshi, e me shumë pyetje interesante, befasi e shpërblime.

Regjistrohu këtu, dhe bëhu gati për një lojë shumë interesante të Tap n’Shije. Quizi që është pjesë e TapQuiz, po vazhdon lojën përkundër kushteve të vështira. Moderatorët po udhëheqin lojën nga shtëpitë e tyre dhe numri i lojtarëve vetëm po rritet. E gjithë kjo falë përkushtimit të ekipit prodhues të GjirafaVideo, që të sjellin lojë kualitative dhe argëtuese.

E kur flasim për lojë e argëtim, TapQuiz përpos këtyre dy vetive ka edhe një tjetër të rëndësishme. Ato janë shpërblimet që dhurohen për fituesit. E sonte, shpërblimet që dhurohen janë këto:

Vendi i parë fiton Trampolinë
Vendi i dytë fiton Pako Ushqimore II
Vendi i tretë fiton Makinë për rrojë


Pra, sonte kemi shpërblime shumë interesante. Këtyre shpërblimeve u shtohet edhe një dhuratë nga GjirafaMall, e cila shkon për komentuesin më të mirë. Prandaj, përveç lojës interesante, ju mund të bëheni kreativ me një koment dhe varësisht se sa pëleqehet ai, ju mund të fitoni një dhuratë.

Për të luajtur Tap n’Shije ju duhet të regjistroheni. Regjistrimi u hap nga ora 15:00 dhe mbetet i hapur deri në leximin e pyetjës së parë, kur moderatori shpallë të mbyllur regjistrimin.

Hapat që duhet të ndiqni për t’u regjistruar janë:

Hyni në GjirafaVideo.com

Kliko mbi Live TV

Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo

Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

Klikoni “Hyr në quiz”

Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.