Leart Paqarada afër Fortuna Duesseldorf

Leart Paqarada afër Fortuna Duesseldorf

Mbrojtësi i krahut i përfaqësuese së Kosovës në futboll, Leart Paqrada, është shumë afër që të nënshkruaj kontratë me Fortuna Duesseldorf, pasi ka shkëputur kontratën e tij me klubin e Sandhausenit, raporton Insajderi.

Kicker, që është një nga gazetat më të mëdha në Gjermani, ka dhënë lajmin se gjërat janë shumë afër që të ndodhin, pasi vet lojtari është i lirë dhe Fortuna planifikon ndryshime të mëdha, pas rënies nga liga./Insajderi.com.