Legjenda e Brazilit ka këtë mesazh për tifozët kosovarë

Legjenda e Brazilit ka këtë mesazh për tifozët kosovarë

Ish futbollisti i kombëtares së Brazilit dhe Barcelonës, Edmilson Moares, ka thënë se është i nderuar që është në Kosovë.

Moares javë më parë erdhi në Kosovë për të shfaqur planin e tij rreth një kampi futbollit që do të mbahet gjatë muajit qershor në Prishtinë për fubtollistët e rinj (6-16 vjeç), më shumë në Insporti.com.