Legjenda e Chelseat në gjendje kome, po lufton me vdekjen

Legjenda e Chelseat në gjendje kome, po lufton me vdekjen

Adhuruesit e Chelseat, menaxhmenti i këtij klubi, por ehde i tërë opinioni i futollit në Angli si dhe meidat e këtij vendi sot, me kujdes janë duke përcjellë lajmet dhe duke vëzhguar situatën e një ish futbollisti.

Ish-mesfushori i përfaqësueses angleze është në gjendje kome në spitalin St.George të Tootinh në jug të Londrës pasi pësoi një infarkt që e bëri atë të shembej në tokë duke përplasur kokën.

Artikulli i plotë, në Insporti.