Lenovo tregon PC-në e parë të palosshme në botë

Lenovo tregon PC-në e parë të palosshme në botë

Telefonat e palosshëm tashmë janë duke u ngritur si vala e madhe e teknologjisë, dhe nëse kjo rezulton të jetë e vërtetë.

Lenovo sapo ka njoftuar se kompjuteri posedon: një prototip ThinkPad që përsërit teknologjinë e palosshme që kemi parë nga telefonat në një shkallë shumë më të madhe.

Kjo nuk është vetëm demo e teknologjisë, Lenovo ka filluar punimin e këtij versioni për më shumë se tre vjet dhe ka në plan të lançojë një pajisjen e përfunduar në vitin 2020.

Qëllimi këtu është një produkt premium që do të jetë një pajisje e klasës së laptopit, jo një aksesor kompjuterik ose si një tablet sekondar.