Leonard vendos për të ardhmen – Ja destinacioni i tij

Leonard vendos për të ardhmen – Ja destinacioni i tij

Leonard ju dha fund spekulimeve që kanë filluar qe disa muaj, duke u pajtuar kështu për t’u bashkuar me ekipin e Steve Ballmer, e duke i refuzuar Lakers.

Clippers thuhet gjithashtu se po fiton të gjithë yjet sepse bëhet fjalë që kjo skuadër ka arritur ta transferoj edhe Paul George, Raportoi Adrian Wojnarowski i ESPN.

Leonard është kampion dy herë i NBA, duke i çuar Raptors e Torontos drejt titullit të parë në historinë e tyre. Tani, ai do të përpiqet të bëjë të njëjtën gjë me Clippers.

Leonard 28-vjeçar do të kthehet në Kalifornin e Jugut.  Në tetë sezonet e NBA, ka mesatarisht 17.7 pikë, 6.3 kërcime. Ai ishte edhe më i mirë në postseason, mesatarisht 30.5 pikë në 49 për qind të gjuajtjeve.

Ndërsa tifozët pritën dhe kërkuan, nuk kishte asnjë fjalë nga zyra e frontit Clippers, e udhëhequr nga Lawrence Frank dhe Michael Winger.

Ata kishin arritur të rikonfigurojnë listën e ekipit në më pak se dy sezone për të krijuar hapësirën e arritjes së pagës të nevojshme për të ndjekur Leonard dhe potencialisht një yll tjetër të nivelit të lartë.