Lind viçi me dy koka dhe dy shpina

Lind viçi me dy koka dhe dy shpina

Një viç me dy koka ka lindur në një fermë në SHBA.

Lindja tronditi të gjithë fermerët e asaj zone, të cilët pretenduan se nuk kishin parë diçka të tillë qe pesë breza, shkruan Daily Star, transmeton lajmi.net.

Scott Kolousek nga Wessington Springs, Dakota e Jugut, SHBA, po priste që të lindë lopa e tij, meqë ishte në sezonën e të pjellave.

Këmbët e para dhe koka e viçit doli jashtë, dhe gjithçka dukej normale, por më pas fermeri u çudit nga pamja e jashtme e kafshës.

“Të gjithë fshatarët që ishin prezent, përfshirë edhe veterinarin, nuk kishin parë diçka të tillë më herët”, deklaroi Amber, pronari i kafshës.