Lionel Messi lojtari më i paguar në botë

Lionel Messi lojtari më i paguar në botë

Lionel Messi është futbollisti më i paguar në botë, me një fitim vjetor prej 126 milion dollarësh, gjë që do të thotë se për çdo ditë argjentinasi i fiton nga 345.000 dollarë.

Sipas revistws Forbes, paga vjetore e Messit në Barcelonë është 92 milionë dollarë, derisa 34 milionë tjera i fiton nga reklamat dhe shitja e produkteve me emër të tij.

Në vendin e dytë të kësaj liste është sulmuesi i Juventuesit, Cristiano Ronaldo, që brenda një viti i fiton 117 milion dollar.

E në vendin e tret është braziliani Neymar me 96 milionë dollar në vit. /Insajderi.com