Lojtarët e Kosovës festojnë Fitër Bajramin

Lojtarët e Kosovës festojnë Fitër Bajramin

Futbollistët e ekipit kombëtar të Kosovës i kanë shfrytëzuar llogaritë e tyre në rrjetin social për të treguar se si po e festojnë Fitër Bajramin dhe për t’ua uruar këtë festë ndjekësve të tyre, më shumë në Insporti.com.