Lojtarët që paguhen më së paku në Serie A, mes tyre edhe një shqiptar

Lojtarët që paguhen më së paku në Serie A, mes tyre edhe një shqiptar

Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Matthis De Ligt, Zlatan Ibrahimovic dhe shumë kolegë të tjerë në Serie A  janë multi milionerë tashmë falë pagave të tyre të majme.

Në Serie A , ka dhjetëra lojtarë që kanë pagë vjetore me miliona euro.

Por duhet hedhur një vështrim edhe tek ata që e kanë pagën e vogël, e që nuk janë të pakët në Serie A. Lajmi i plotë në Insporti.com