Luaj sot në Tap n’Dije për GoPro HERO7, Altoparlantë Logitech apo Maus Razer!

Regjistrimi në kuiz ka filluar. Regjistrohuni dhe bëhuni gati për të luajtur nga ora 19:00 në GjirafaVideo në Tap n’Dije, ku shpërblimet fantastike, si gjithmonë, nuk mungojnë.

Luaj sot në Tap n’Dije për GoPro HERO7, Altoparlantë Logitech apo Maus Razer!

Sonte zhvillohet TapQuiz i fundit i javës së shtatë, ku do të luhet për shpërblime fantastike. Tap n’Dije, quizi edukativ, me moderim nga Rifat Smani për tre vendet e para sot dhuron këto shpërblime:

Vendi i parë fiton: GoPro HERO7
Vendi i dytë fiton: Altoparlantë Logitech
Vendi i tretë fiton: Maus Razer

Për t’u regjistruar në Tap n’Dije, klikoni këtu.

Që të luani Tap n’Dije ju duhet të regjistroheni. Regjistrimi hapet nga ora 15:00 dhe loja fillon në ora 19:00.
Hapat që duhet të ndiqni janë këto:

–    Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo”
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

TapQuiz rikthehet me dy edicione speciale, Tap n’Raiffeisen edicioni special i Bankës Raiffeisen i cili luhet me 30 dhjetor, dhe TapQuiz festiv, edicioni festiv i Vitit të Ri, i cili fillon së bashku me programin e Vitit të Ri nga GjirafaVideo dhe T7, me datë 31 dhjetor.

Për t’u regjistruar në Tap n’Dije, klikoni këtu.