Luana Vjollca dhe Golden Eagle – Krejt çka të mungon (VIDEO)

Luana Vjollca dhe Golden Eagle – Krejt çka të mungon (VIDEO)

Pija energjike me e konsumuara në vend Golden Eagle, kësaj radhë ka ardhur me një befasi tjetër për të gjithë përdoruesit e shumet të pijeve energjike Golden Eagle.

Kompania Frutex dhe moderatorja shqiptare, Luana Vjollca, kanë arritur marrëveshje, që e njëjta të jetë imazhi më i ri i pijes energjike Golden Eagle.

Golden Eagle tash e sa vjet njihet për cilësi të lartë të pijeve dhe për suksese të shumta në vend dhe jashtë vendit, po ashtu edhe Luana është moderatorë e dëshmuar dhe në të njëjtën kohe këngëtare e suksesshme.

Ky bashkëpunim është finalizuar edhe me realizimin e një video reklame mjaft interesante dhe tërheqëse.

Për më shumë shikojeni video reklamën: