Lufta e radhës i Ilir latifit në UFC – data, kundërshtari dhe detajet

Lufta e radhës i Ilir latifit në UFC – data, kundërshtari dhe detajet

Ilir Latifit, luftëtari më i suksesshëm në prejardhje shqiptare në MMA, tashmë e ka të konfirmuar luftën e radhës dhe vazhdimin e karrierës së tij në UFC.

Latifi do të paraqitet në kafaz më 2 korrik të këtij viti në Hamburg dhe në rast se shënin fitore në këtë luftë, atëherë do të jetë në rrethin e ngushtë të pretendentëve të luftojë për titull bote në UFC, ëq od të ishte pa dyshim arrtija më e madhe në karrierën e tij.

Mësoni kundërshtarin, statistikat dhe detajet, nga artikulli i Insportit.