Luhen ndeshje çdo 3 ditë, La Liga cakton datën e fundit për të rinisur kampionatin

Luhen ndeshje çdo 3 ditë, La Liga cakton datën e fundit për të rinisur kampionatin

Pas Italisë, Spanja është vendi i dytë më i prekur nga koronavirusi dhe numri i vdekjeve kohët e fundit po rritet frikshëm, më shumë në Insporti.com.