Luiza Gega apo Liza në Botën e Çudirave – kampionia që nuk i paguhen as analizat

Luiza Gega apo Liza në Botën e Çudirave – kampionia që nuk i paguhen as analizat

Luiza Gega është absolutisht sportistja më e mirë e atletikës shqiptare. Një kampione që përtej çdo vështirësie ka arritur ta përfaqësojë me dinjitet dhe ta nderojë flamurin tonë kombëtar në të gjitha eventet më të rëndësishme evropiane dhe botërore.më shumë në Insporti.com