Macron i “rrëmben” një puthje kryeministres më të re në botë

Macron i “rrëmben” një puthje kryeministres më të re në botë

Sanna Marin është tanimë kryeministrja më e re në botë, që u zgjodh pak ditë më parë në Finlandë. Marin, ka marrë pjesë në samitin e Bashkimit Europian, ndërsa është takuar me udhëheqësit e BE dhe vendeve të tjera.

Ajo që ka tërhequr vëmendjen është takimi i saj me presidentin francez, Emmanuel Macron. Macron është fotografuar duke u përqafuar e shkëmbyer batuta me kryeministren finlandeze, dhe duket qartë që i pari i Francës është mahnitur nga finlandezja.

Këto foto tregojnë shumë. Sanna Marin është e sigurit se një nga udhëheqësit e vendeve më të mëdha të Bashkimit Europian, Franca, e ka mirëpritur atë.