Makina e re Lamborghini kushton miliona dollarë – dhe nuk është legale që ta ngisni

Makina e re Lamborghini kushton miliona dollarë – dhe nuk është legale që ta ngisni

Lamborghini sapo ka zbuluar një super-makinë të re, të njohur si Essenza SCV12, që pronarët nuk do të jenë në gjendje ngasin ligjërisht në rrugët publike. Kjo është arsyeja pse, nëse blini një, Lamborghini ju rekomandon ta lejoni kompaninë ta mbajë atë për ju në një garazh të veçantë në selinë e kompanisë në Itali, shkruan CNN, transmeton Insjaderi.

Pronarët do të kenë qasje të sigurt në internet në mënyrë që ata të mund të shikojnë makinën sa herë që dëshirojnë. Nëse ata duan të drejtojnë makinën, kompania Lamborghini do të organizojë që ajo të transportohet në pothuajse çdo hipodrom në botë dhe pronari do të jetë në gjendje të shijojë makinën.

The Lamborghini Esssenza SCV12 has the most powerful V12 engine Lamborghini as ever produced.

Lamborghini gjithashtu do të sigurojë një shofer profesional për të stërvitur pronarin se si ta ngasin këtë super-makine. Kompania do të organizojë disa ngjarje të veçanta gjatë gjithë vitit për t’i lënë pronarët e Essenza SCV12 të mblidhen së bashku dhe të shijojnë makinat e tyre si një grup.

Vetëm 40 nga vetura të tilla do të prodhohen. Konsumatorët kanë nënshkruar kontrata për shumicën e tyre, por disa mbeten të disponueshme, tha kryeinxhinieri i Lamborghini, Maurizio Reggiani.

Lamborghini nuk dha një çmim për Essenza SCV12 por Reggiani tha se do të ketë çmim të ngjashëm me modelet e tjera të kufizuara të kompanisë, si Lamborghini Centenario dhe Sián, të cilat shiten për 1.9 milion dollarë e lart e 2 milionë dollarë, përkatësisht. /Insajderi.com

Lamborghini Essenza SCV12: 40 Units, 830 CV And Only For Circuit |  Supercars | TV6 News