Mandzukic: Falënderoj Allegri-n dhe Marotta-n, dy muajt e fundit…

Mandzukic: Falënderoj Allegri-n dhe Marotta-n, dy muajt e fundit…

Falënderimi më i madh shkon për tifozët e mrekullueshëm që janë arsyeja e vërtetë pse klubi është kaq i madh dhe i suksesshëm. Gjithmonë jam munduar të jap më të mirën time tek Juventusi. Ju uroj gjithë të mirat, tani ka ardhur koha për një kapitull të ri.”

Mario Mandzukic ka shkruar një letër lamtumire drejt Juventusit dhe tifozëve. Kroati është zyrtarisht lojtari i ri i Al Duhail dhe ka përdorur Instagram për të përshëndetur ish-ekipin e tij, më shumë në Insporti.com.