Maradonën nuk e ndal askush, ja çfarë ka bërë së fundi (VIDEO)

Maradonën nuk e ndal askush, ja çfarë ka bërë së fundi (VIDEO)

Diego Armando Maradona është një Zot në Argjentinë! Ai ka një vëmendje dhe dashuri të madhe çka bën argjentinasit të harrojnë të gjitha bëmat e tij.më shumë në Insporti.com.