Marku e “ndez” edhe më shumë duelin ndaj Tommy Broadbent me deklaratën e tij

Marku e “ndez” edhe më shumë duelin ndaj Tommy Broadbent me deklaratën e tij

Sot, me fillim nga ora 18:30 boksieri shqiptar Florian Marku do të përballet ndaj anglezit Tommy Broadbent  në Londër.

Marku është 26 vjeqar dhe në sportin e boksit ai deri më tani i ka tri fitore dhe asnjë humbje, më shumë në Insporti.com, më shumë në Insporit.com.