Martesë në spital për pacienten me kancer

Martesë në spital për pacienten me kancer

Pas gjashtë muajsh luftë me kancerin, Tash Young i thanë se trupi i saj nuk po i përshtatej trajtimit dhe se ajo kishte vetëm disa muaj javë të mbetura për të jetuar.

25 vjeçarja kishte një lloj kanceri të rallë, që në fillim dukej si dhimbje gjoksi, raporton BBC, shkruan Insajderi.

I dashuri i saj, Simon Young po e priste momentin e përsosur për të i propozuar martesë por e pa që nuk mund të priste më gjatë.

Me ndihmën e ekipit të spitalit ata organizuan një dasmë për katër ditë para izolimit.

Tash dhe Simon qëndruan të martuar për një muaj para se ajo të vdiste./Insajderi.com