Masat anti-COVID: Përplasje në Kuvendin e Çekisë

Masat anti-COVID: Përplasje në Kuvendin e Çekisë

Masat anti-COVID, janë bërë shkak i një përplasjeje në Kuvendin e Çekisë, njofton Insajderi.

Deputeti nga lista e deputetëve opozitare, Lubomir Volny, përderisa kritikonte zgjatjen e emergjencës kombëtare, fjala e tij u ndërpre nga nënkryetari i Dhomë së Parlamentit, Tomas Hanzel.

Kjo bëri që kritiku i masave anti-COVID, Vonly, të shkojë dhe t’ia lëshojë vetës mikrofonin, raporton media çeke Lidové noviny, transmeton Insajderi.

Kjo më pastaj krijoi edhe përplasje në Parlament ndërmjet deputetëve. /Insajderi.com