Mayweather tregon pesë boksierët më të mirë në histori

Mayweather tregon pesë boksierët më të mirë në histori

Floyd Mayweather nuk është treguar aspak modest, kur është pyetur t’i renditur pesë boksierët më të mirë të të gjitha kohërave.

“Nëse më duhet t’i rendisja, natyrisht që do të thosha për vetën time si boksieri më i dekoruar, pasi nuk kam asnjë humbje nga 50 takime që i kam zhvilluara”, ka thënë ai, transmeton Insajderi.

“Katër të tjerët do të thosha se janë: Pernell, Duran, Holmes e Pryor – këta të gjithë gëzojnë respektin tim për të arritura e tyre në boks. Nuk them se të tjerët nuk janë të mirë, mirëpo unë vlerësojë këta katër boksierë dhe mendoj se janë më të mirët në histori”./Insajderi.com.