Mbështetësit e Trump protestojnë në Detroit, kërkojnë ndaljen e numërimit të fletëvotimeve

Mbështetësit e Trump protestojnë në Detroit, kërkojnë ndaljen e numërimit të fletëvotimeve

Një protestë e mbështetësve të presidentit Trump, kanë dalur në vendin e numërimit të votave në Detroit, derisa fletët e votimit të vlefshme vazhdojnë të numërohen, transmeton Insajderi.

Ndërsa protestuesit kërkuan hyrjen në ndërtesë për të vëzhguar numërimin e votave, ata brohorisnin, “Ndalo votimin”, raporton The Guardian.

Personat e zgjedhjeve u ndaluan jashtë Qendrës TCF nga sigurimi dhe brohoritjet e policisë “ndalo votimin”, duke iu referuar numërimit të votave që ndodhen brenda.

Zyrtarët e zgjedhjeve janë zotuar të numërojnë çdo votim të vlefshëm të hedhur deri në ditën e zgjedhjeve në Michigan, ku Joe Biden ka kaluar përpara në një epërsi të ngushtë ndaj Trump.

Skena në Detroit të kujtonte “trazirat e Brooks Brothers” të vitit 2000, e cila prishi numërimin e votave në Florida ndërsa gara presidenciale mbeti shumë afër për t’u thirrur për javë pas ditës së zgjedhjeve. /Insajderi.com