Mbi 31,776 të vdekur nga koronavirusi në gjithë botën

Mbi 31,776 të vdekur nga koronavirusi në gjithë botën

Numri i të vdekurve në të gjithë botën si pasojë e koronavirusit i ka tejkaluar 30,000, ka shkuar ne 31,776. Ndërsa numri i të infektuarve ka shkuar 678,857 dhe të shëruar 146,694.

Në Kosovë deri më tani janë 91 raste, 1 person i shëruar dhe një që ka humbur jetën. Ndërkohë në Shqipëri 212 persona kanë rezultuar pozitiv, 40 janë shëruar dhe 10 kanë humbur jetën.

Shtetet më të goditura:

Në SHBA:                  Të infektuar 124,965 < Të vdekur 2,238 Të shëruar 3,238

Në Itali:                      Të infektuar 97 689 Të vdekur 10,779 Të shëruar 12,384

Në Kinë                        Të infektuar 81,439 Të vdekur 3,300 Të shëruar 75,448

Në Spanjë                    Të infektuar 78,799 Të vdekur 6,606 Të shëruar 14,709

Në Gjermani                   Të infektuar 58,247 Të vdekur 481 Të shëruar 5,024

Në Iran                       Të infektuar 38,309   Të vdekur 2,640  Të shëruar 12,391

Në Francë                      Të infektuar 37,611 Të vdekur 2,314 Të shëruar 5,700

Në Britaninë e Madhe Të infektuar  19,522 Të vdekur 1,228  Të shëruar 140

 Zvicër                          Të infektuar 14,593 Të vdekur 290 Të shëruar 1,595

Në Greqi                                Të infektuar 1 061 Të vdekur 37 Të shëruar 52

Në Kroaci                               Të infektuar 713 Të vdekur 6 Të shëruar 52

Në Serbi                                 Të infektuar 741 Të vdekur 13 Të shëruar 42

Në Bosnje Hercegovine        Të infektuar 323 Të vdekur Të shëruar 8

Në Maqedoninë e Veriut      Të infektuar 259 Të vdekur 6 Të shëruar 3

Në Kosovë                              Të infektuar 88 Të vdekur 1 Të shëruar 1

Në Mal të Zi                            Të infektuar 85 Të vdekur 0 Të shëruar 1