Mbytet 6-vjeçarja në det

Mbytet 6-vjeçarja në det

Një vajzë gjashtë-vjeçare ka vdekur pasi u gjend në vështirësi në det në Kent. Shërbimet emergjente u thirrën në Margate Harbour të shtunën pasdite.

Vajza, nga Erith në juglindje të Londrës, u dërgua në spital ku edhe vdiq, tha Policia e Kentit.

“Policia e Kentit u thirr në orën 13:13 të shtunën më 28 korrik me shqetësimet për një vajzë të vogël që ishte përmbytur në det në Margate Harbour. Zyrtarët dhe Shërbimi i Ambulancës së Jugut Lindor morën pjesë në skenë dhe gjashtë vjeçarja nga Erith u dërgua në spital, ku më vonë vdiq”, thuhet në një deklaratë të policisë.

Të afërmit e saj kanë qenë të informuar. Nuk ka rrethana të dyshimta dhe një raport po përgatitet nga mjeku.

“Më parë, një zëdhënëse për shërbimin e ambulancës së bregdetit juglindor tha se vajza ishte dërguar në spitalin Spitalin Mbretëror në një gjendje të rëndë. Sikurse mjekët e spitalit, një ekuipazh i shpëtimit ishte pjesë e përpjekjeve të shpëtimit në port.

Tragjedia është vdekja e fundit në ujërat britanike në ditët e fundit.