Me foton dhe urimin rrënqethës, kështu e priti Vanessa Bryant 19 vjetorin e martesës

Me foton dhe urimin rrënqethës, kështu e priti Vanessa Bryant 19 vjetorin e martesës

Më 26 janar të këtij viti, legjenda e basketbollit, Kobe Bryant, humbi jetën për shkak të një aksidenti me helikopter, ku gjithashtu vdiq edhe vogëlushja e tij 13-vjeçare dhe 7 persona të tjerë. Lajmi i plotë në Insporti.com