Më në fund ballë për ballë (VIDEO)

Më në fund ballë për ballë (VIDEO)

Nesër zhvillohet meçi i vitit në boksin profesionist ku Anthony Joshua dhe Joseph Parker do të luftojnë për unifikim të titullit të botës në kategorinë e rëndë. Para pak çastesh ka përfunduar edhe ceremonia e matjes së këtyre dy boksierëve dhe janë bërë fotografitë zyrtare të boksierëve njëri përballë tjetrit.
Pamjet nga matja zyrtare, pesha e boksierëve para meçit dhe fotografimi zyrtare mund të shihen këtu.