Me një upper cut e “paloi” kundërshtarin (VIDEO)

Me një upper cut e “paloi” kundërshtarin (VIDEO)

Edhe pse dueli kryesor në UFC mbrëmë ka qenë ai midis Poirier dhe Gaethje në kategorinë e lehtë dhe lirisht mund të thuhet se e ka arsyetuar këtë epitet, vëmendje e madhe i është kushtuar edhe sfidës midis Gilbert Durinhos dhe Dan Moretit.

Durinho, i cili deri më tash ka pasur reputacion të specialistit të jiu jitsus dhe teknikave të mundjes, në këtë duel dëshmoi se sa shumë ka përparuar kur është fjala për goditjet dhe sa ka fituar në fuqi, sidomos në grushtet me të djathtën.

Pikërisht një goditje që njihet si upper cut, ishte ajo që e “paloi” amerikanin Moret, duke bërë që Durinho ta fitojë këtë duel me nokaut.

Videon mund ta shihni këtu.