Meçi Joshua – Wilder? Mësohet kur do të fillojnë bisedimet

Meçi Joshua – Wilder? Mësohet kur do të fillojnë bisedimet

Promotori Barry Hearn, ka treguar se kur mund të fillojnë bisedimet rreth një meçi në mes të Anthony Joshua e Deontay Wilder.

Joshua i shtoi rripin e WBO titujve të tij të IBF dhe WBA, duke e mposhtur Joseph Parkerin mbrëmë në Cardiff.

Mësoni kur do të fillojnë bisedimet