Medalja e tretë për Kosovën, shkëlqen edhe Nora

Medalja e tretë për Kosovën, shkëlqen edhe Nora

Nora Gjakova si xhudistja e pestë në botë ka shkuar në Grand Prin Turneun në Antalya dhe ka qenë favorite e madhe në finalen me xhudisten koreane Kim Jandi.

Dueli filloi shumë ngadalë dhe në 40 sekondat e para asnjëra xhudiste nuk bëri asnjë kapje, për çka të dyjave iu tërhoq vërejtja dhe morën nga një shido.

Raporti i plotë për finalen në Antalya.