Artikull i sponsorizuar

Mendo shpejt dhe sigurt!

Mendo shpejt dhe sigurt!

Sidewinder 998T, në versionet M-TX dhe X-TX. Me një gjeneratë të 998 Turbo, ky “King of Horsepower” është jashtëzakonisht i qetë dhe i besueshëm ,ashtu siç pritet nga Yamaha.

Auto Kaçandolli

Shitje dhe Servis i Autorizuar nga Yamaha Motor.

Zona Industriale – Yamaha-Kosova Zona Industriale Prishtine.

+377 (0) 45 131 137

Mendo shpejtë dhe sigurt ! -Sidewinder 998T, në versionet M-TX dhe X-TX. Me një gjeneratë të 998 Turbo, ky "King of Horsepower" është jashtëzakonisht i qetë dhe i besueshëm ,ashtu siq pritet nga Yamaha.Auto Kaçandolli Shitje dhe Servis i Autorizuar nga Yamaha MotorZona Industriale – Yamaha-Kosova Zona Industriale Prishtine#YamahaKosova #RevsYourHeart #AutoKaçandolli

Posted by Yamaha Motor on Tuesday, 17 October 2017