Meridian Express falenderon stafin për 7 vjetorin e themelimit!

Meridian Express falenderon stafin për 7 vjetorin e themelimit!

Meridian Express i themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjeti i parë i formateve të tilla në vend, sot feston shtatë vjetorin e themelimit. I inkuadruar në shtatë qytetet kryesore të vendit me gjithsejt 37 pika dhe me plane afatgjata të rritjes së këtij numri përgjatë viteve në vijim, Meridian Express sot shpreh falenderim për gjithë stafin, konsumatorët dhe partnerët e saj.

Sukseset e treguara përgjatë këtyre shtatë viteve janë meritë kryesore e mbi 400 punjonësve të Meridian Express, të cilët vetëm me punë ekipore, përgjegjësi dhe komunikim tejkaluan shumë sfida. Janë pikërisht këta 400 punjonës në 37 pika të Meridian Express, Buka e Meridian Kitchen të cilët në çdo moment janë pranë konsumatorit dhe sigurohen të ofrojnë shërbim superior, eksperiencë të pakrahasueshme të blerjes si dhe produkte kualitative e çmime të konkurueshme. E për të shënuar sukseset e arritura, të premten më 27.09.2019 u shpërndan mirënjohje për mbi 85 punjonës të kompanisë, të cilët kanë festuar karrierë mbi 5 vite punë në Meridian Express e 48 prej tyre të promovuar në pozita menaxheriale. Kjo tregon që si kompani në aspektin punëdhënës jemi mjaft stabil dhe ofrojmë mundësi të panumërta për ngritje e avansim professional.

Sot, jemi jashtëzakonisht të lumtur me të gjitha arritjet dhe sjelljen e ndryshimeve pozitive e inovacioneve në industrinë e shitjes me pakicë, kontributin e dhënë në kuadër të përgjegjësisë sociale dhe në zhvillimin ekonominë të vendit.

E duke sjellur ofertat më të volitshmë në treg përgjatë gjithë muajit tetor dhe shumë befasi të tjera ju ftojmë të festojmë sëbashku ditëlindjen tonë të shtatë.

Çdo ditë për ty, n’derë t’shtëpisë.